Scanlex

3D solutions


3d transparantscanlex logo transparantSHAPIE ALMELO geopend op 1 december

Shapie feliciteert Herman Media met haar scan faciliteit.
Sander Herman en Jolanda Jansen in 3D geprint voor het Shapie logo.
Wil je ook gescand en 3D geprint worden? Maak een afspraak bij Herman media 0546-821100
SAM_1809SCANLEX BESCHIKT OVER FULL COLOR 3D PRINTER
In augustus is deze printer doorHerman Media heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het printen en bedrukken van verschillende materialen en nu ook in 3D!nter maakt beeldjes van gips in kleur. De printer wordt ook gebruikt om maquettes voor architecten en bouwbedrijven te maken.

New Year, a perfect start for launching a range of new 3D scanners

Scanlex launches a range of full body colour scanners.
It’s a modular affordable scan pylon for fast accurate 3D scanning. Using multiple dept sensors, a full body scan is made in 60 seconds.
Up to three scanners and a turntable perform their task.
Yes, it’s a compact setup and it can be operated in small areas. And yes, it’s portable too! Perfect quick setup for scanning at your customers location.
It’s an enhancement for studios and professional photographers; a new era of making portraits begins today. A great business opportunity for starting a 3D scan shop at a minimal investment.


IMG_1562Demo Scan Pylon bij Multimedia center


Op 30 januari van geeft de Scanlex uit een gratis demonstratie van hun 3D full body scanner.
Personen worden hiermee volledig en in minder dan een minuut in kleur gescand en hun fysieke kenmerken worden
in een digitaal bestand opgeslagen. Dit bestand kan in 3D worden bekeken op computer, tablet of smartphone en kan desgewenst
nog worden nabewerkt.
Scanlex maakt van iedereen die dat wil een GRATIS SCAN! Neem even een USB stick mee want het is een groot bestand.

Er kan natuurlijk ook een 3D beeldje van je zelf, vriend of geliefde van gemaakt worden. Een standaard 3D printer kan dit doen, maar is meestal beperkt tot 1 kleur. De beeldjes kunnen tegen betaling ook in full color worden geprint. Scanlex geeft graag meer informatie hierover.

Demo is bij Multimedia Center in de winkel. Zaterdag 30 januari van 11 tot 15 uurIMG_0636Bibliotheek Almelo en Scanlex organiseren 3D workshops

3D printen
Woensdag 16 december, 14.00 – 15.30 uur
Bibliotheekcafé de Meridiaan
Toegang gratis
3D Printing is een sterk opkomende markt en de mogelijkheden zijn eindeloos. Er wordt al van alles geprint: sieraden, onderdelen, kunstwerken etc. En de techniek is nog steeds in ontwikkeling. Nieuwsgierig hoe dit alles werkt? Vanmiddag is er een demonstratie in ons café hoe iets ontworpen wordt voor de 3D printer en wordt er ook geprint. Kinderen tussen de 9 en 12 jaar kunnen zich dan ook inschrijven voor de workshop op 22 december. Deze demo is voor alle kinderen tussen de 6 en 99 jaar.


Workshop 3D printen
Dinsdag 22 december, 10.00 – 12.00 uur
Theaterzaal de Evenaar
Toegang gratis, printen € 5,00
3D printen is de toekomst maar hoe maak je een driedimensionaal ontwerp van iets op de computer en hoe gaat het 3D printen? In deze workshop maak je een ontwerp voor een Sneeuwman via een speciaal programma. De workshop is gratis, alleen voor het printen van je Sneeuwman betaal je. Voor jongens en meisjes tussen de 9 en 12 jaar. Eerst eens kijken wat 3D printen is? Kom dan op 16 december naar de demonstratie in het café.
IMG_8723
IMG_8722